iPhone 8 s-ar putea numi „iPhone Edition” și se va lansa mai târziu decât iPhone 7s

0
1019
Sursa imagine: AHasan Husni

Cunoscut până acum drept „iPhone 8”, noul model de iPhone „premium” pe care Apple urmează să îl lanseze anul acesta împreună cu iPhone 7s și iPhone 7s Plus ar putea avea un nume mai special. Cunoscutul blog japonez Mac Otakara scrie astăzi că revoluționarul iPhone urmează să se numească „iPhone Edition.”

Se pare că Apple ar fi ales să numească în acest fel noul smartphone premium pentru a arăta lumii întregi că este vorba despre un model de iPhone „de top,” mai special decât celelalte două modele ce urmează să fie lansate spre sfârșitul anului. Cuvântul „Edition” a mai fost adăugat de către Apple și în denumirea modelelor de top ale Apple Watch (ceasurile Edition au carcasele fabricate din aur sau ceramică).

Trecând mai departe, Mac Otakara informează că Apple testează numeroase prototipuri de iPhone, care sunt construite din diferite materiale și folosesc felurite tehnologii. Astfel, aflăm că există prototipuri cu ecrane LCD sau AMOLED, cu sau fără butoane principale, și cu carcase din sticlă, aluminiu sau chiar ceramică albă.

Faptul că Apple testează diferite materiale și tehnologii în prototipuri de iPhone nu ar trebui să ne surprindă pentru că, așa cum ne sugerează și blogul japonez, compania americană încearcă să determine care ar fi cele mai potrivite pentru producția de serie.

Ipoteza testării unui număr însemnat de prototipuri de iPhone a fost lansată la sfârșitul anului trecut de către The Wall Street Journal, iar dintre cele mai sus amintite, ecranul LCD, butonul principal și carcasa din aluminiu urmează să fie prezente în viitoarele modele de iPhone cu afișaje de 4,7 inchi și 5,5 inchi, în timp ce ecranul OLED fără buton principal și carcasa din sticlă urmează să fie prezente pe iPhone Edition.

Mac Otakara informează că singurele caracteristici despre care se știe sigur că vor fi implementate în iPhone 8 sunt afișajul de 5 inchi, sistemul de încărcare wireless și camera principală cu două obiective. Dintre acestea, trebuie să facem câteva mențiuni cu privire la diagonala ecranului. După cum se arată în tot mai multe zvonuri, iPhone 8 urmează să aibă dimensiuni similare iPhone 7 (modelul de 4,7 inchi) și un ecran OLED din muchie în muchie cu diagonala de 5,8 inchi. Dintre aceștia, doar 5,15 inchi ar urma să fie utilizabili, restul urmând a fi dedicați unui rând de butoane virtuale.

În fine, Mac Otakara ne vorbește despre lansarea noii game de iPhone. Potrivit japonezilor, dintre cele trei modele noi, numai iPhone 7s și iPhone 7s Plus vor fi gata de lansare în luna septembrie, în timp ce iPhone 8, deși va fi anunțat de-odată cu primele două, ar putea să nu fie disponibil pe piață decât după mai mult timp. Din păcate, sursele blogului nu au o estimare exactă pentru lansarea iPhone 8, însă considerăm că el ar trebui să fie disponibil pe piață înainte de Sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.