Apple a lansat o versiune revizuită de iTunes 12.6, eliminând „Pagina de profil”

0
419

Apple a lansat la sfârșitul acesta de săptămână o versiune revizuită a iTunes 12.6, care nu pare să facă nimic altceva decât să elimine o caracteristică „scăpată” în versiunea inițială.

La câteva ore după ce iTunes 12.6 a fost lansat, un utilizator Reddit a descoperit în pagina de editare a listelor de redare un comutator nou intitulat: „Afișează în pagina de profil.” Aparent, fie că era pe Nu, fie că era pe Da, acest comutator nu făcea nimic în iTunes, întrucât Pagina de profil la care făcea referire nu exista nicăieri în aplicație.

Apple s-a sesizat rapid, iar versiunea iTunes 12.6 revizuită elimină comutatorul lăsat din greșeală în versiunea publică a programului.

Deocamdată nu se știe exact dacă acest comutator face referire la o funcționalitate nouă pe care Apple dorea să o introducă în iTunes 12.6, dar la care a renunțat complet pe ultima sută de metri ori dacă această funcționalitate nu a fost pregătită pentru versiunea 12.6, dar va fi introdusă într-o versiune ulterioară de iTunes. De asemenea, dacă va fi introdusă, nu știm rolul paginii de profil din iTunes, însă presupunem că ea ar putea face parte dintr-o funcționalitate mai amplă (cum ar fi o bază de date cu liste de redare ale utilizatorilor în care să se poată căuta – vezi Spotify).

Așadar, principala noutate adusă de iTunes 12.6 rămâne „Închiriați o dată, vizionați oriunde”, care le permite utilizatorilor să acceseze toate filmele închiriate din iTunes Store de pe un Apple TV cu tvOS 10.2 sau un iPad/iPhone cu iOS 10.3. Ea nu este inutilă doar în România (de unde nu ai ce închiria de pe iTunes Store), ci și, deocamdată, în restul țărilor, întrucât versiunile publice de iOS 10.3 și tvOS 10.2 nu au fost lansate.

Actualizarea la iTunes 12.6 (versiunea revizuită) poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.9.5 sau ulterior (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (macOS / Windows).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.