YouTube 12.05 pentru iPhone și iPad vine cu opțiunea de derulare înainte / înapoi

0
207

Aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată miercuri dimineață de către Google, iar versiunea 12.05 vine să le aducă utilizatorilor mai multe noutăți importante.

Potrivit companiei americane, cea mai recentă versiune a aplicației YouTube oferă opțiunile de a da înapoi și de a sări 10 secunde într-un clip video printr-o dublă atingere în zona din stânga, respectiv din dreapta playerului video. Astfel, ori de câte ori vei efectua o dublă atingere într-una dintre aceste două zone, pe ecran va apărea indicatorul „10 secunde”, iar videoclipul va reveni/sări cu această durată de timp. Noua opțiune de derulare a fost în testare în ultimele câteva săptămâni, dar începând de acum ea ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea și să funcționeze conform așteptărilor.

Alături de noua opțiune folositoare în timpul vizionării anumitor clipuri video, YouTube 12.05 se mai laudă că introduce pe iPad un nou format în fila Bibliotecă. De acum videoclipurile și secțiunile/listele de redare vor fi afișate într-un format pe două coloane, făcând mai simplă navigarea mai ales prin bibliotecile mari.

În plus, ultima actualizare adusă aplicației YouTube vine să rezolve câteva probleme. Conform celor de la Google, aceasta simplifică sărirea la începutul sau la sfârșitul unui videoclip, corectează o întârziere apărută atunci când era atins butonul pentru ecran complet / minimizare din player și rezolvă o eroare fatală apărută la vizionarea de clipuri video prin Chromecast.

Actualizarea la versiunea 12.05 a aplicației YouTube pentru iPhone și iPad va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.