Waze 4.19 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
302

Waze, cea mai populară aplicație pentru navigare și informații din trafic bazată pe comunitate, Waze, a fost actualizată luni dimineață și aduce câteva noutăți interesante pentru toți șoferii care o folosesc pentru a obține itinerarii și informații despre drumuri.

Pentru început, versiunea 4.19.0 a aplicației Waze pentru iOS îmbunătățește sistemul de căutare după categorie. Introdus în versiunea precedentă, acesta permite găsiea cu ușurință a unor lucruri precum locuri de parcare, restaurante, hoteluri, spații comerciale și multe altele, fără a ști exact denumirea lor.

În plus, cea mai nouă versiune a aplicației pentru șoferi aduce o nouă casă pentru prieteni și căsuțele poștale. Mai precis, începând de acum vei putea vedea dacă ai noi mesaje în inbox și prieteni online direct din meniul de navigare. Dacă ai, atunci vei putea atinge ecranul Wazeul Meu pentru a le citi și/sau pentru a vedea cine mai este online și unde se află.

La final, ultima versiune de Waze aduce și alte mici corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor care o folosesc.

Waze pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la versiunea 4.19.0 din App Store>Actualizări de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 8.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.