Muzica lui Prince este acum disponibilă pe Apple Music

0
274

În aceeași zi în care a avut loc cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy, Warner Bros. Records au făcut un anunț mult-așteptat de fanii regretatului artist Prince.

Potrivit casei de discuri, toate melodiile îndrăgitului cântăreț vor putea fi ascultate de acum pe Apple Music și alte servicii similare de streaming muzical, cum ar fi Spotify, Muzică Google Play, Pandora și nu numai.

Discografia lui Prince nu a fost disponibilă o perioadă de timp pe niciunul dintre serviciile mai sus menționate din cauza unui acord semnat cu cei de la Tidal în luna iulie a anului 2015.

De la moartea lui Prince (aprilie 2016), casa de discuri Warner Bros. Records a negociat cu diferite servicii de streaming muzical în încercarea de a face disponibilă colecția muzicală a artistului pentru cât mai mulți dintre fani (și, implicit, pentru a-și crește încasările).

Așadar, dacă ești fan Prince și ai un abonament Apple Music, vei putea începând de astăzi să asculți albumele și melodiile care l-au făcut celebru pe marele artist de pe toate dispozitivele tale favorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.