Aplicația Microsoft Outlook pentru iPhone și iPad are acum extensii

0
257

Celebrând a doua aniversare a Outlook Mobile, Microsoft a publicat la sfârșitul acesta de săptămână o importantă actualizare pentru aplicația Microsoft Outlook de pe App Store. Versiunea 2.10 a aplicației de e-mail vine să introducă o caracteristică de pe desktop ce era demult așteptată de utilizatorii clientului Outlook și pe mobil – extensiile.

Potrivit Microsoft, extensiile te pot ajuta să faci mai multe din mers, reducând astfel din timpul petrecut anterior comutând aplicațiile pentru a căuta și lipi conținut. iOS este prima platformă pentru mobil pe care sunt disponibile extensiile.

În prezent, Microsoft a introdus în versiunea 2.10 a Outlook o gamă variată de extensii ce le vor permite utilizatorilor să facă diverse lucruri, cum ar fi să traducă mesaje în diferite limbi, să adauge automat acțiuni la Trello, să adauge e-mailuri în notițe Evernote, să introducă GIF-uri, și multe altele. Așadar, acum utilizatorii pot folosi extensii de la următoarele aplicații: Dynamics 365, Translator, Nimble, Trello, Evernote, Smartsheet și GIPHY, însă pe viitor Microsoft le va peermite și altor dezvoltatori să creeze extensii pentru Microsoft Outlook Mobile.

Actualizarea la versiunea 2.10 a aplicației Microsoft Outlook pentru iPhone și iPad poate fi realizată folosind orice dispozitiv cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Microsoft Outlook pentru iPhone, Apple Watch și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.