Instagram permite acum distribuirea a până la 10 fotografii și videoclipuri într-o singură postare

0
342

Aplicația Instagram pentru iPhone a fost actualizată zilele trecute la versiunea 10.9, însă fără ca dezvoltatorii ei să anunțe inițial noutățile pe care le aduce. Așteptatul anunț a venit abia acum de la Instagram, subsidiara Facebook spunându-le utilizatorilor care au actualizat aplicația la cea mai recentă versiune că ea le va permite să partajeze mai multe fotografii și videoclipuri într-o singură postare.

Noua funcționalitate se datorează unui carusel introdus în aplicația Instagram pentru iPhone, acesta făcând posibilă încărcarea simultană a până la 10 imagini (fotografii și/sau clipuri video).

Dacă vă întrebați cum este posibil să încărcați mai multe imagini într-o singură postare, ei bine aflăm de la Instagram că, de îndată ce vom accesa interfața de încărcare, vom observa o nouă pictogramă pe care o vom putea atinge pentru ca apoi să selectăm din galerie mai multe imagini. Ordinea fotografiilor și a clipurilor video poate să fie schimbată, la fel cum, în continuare ele vor putea fi editate individual de către cei care vor să ajusteze puțin aspectul aplicând, spre exemplu, un filtru.

După ce imaginile au fost încărcate și partajate de către utilizatori, urmăritorii vor putea să gliseze stânga/dreapta pentru a le viziona în ordinea încărcării lor. Această caracteristică este foarte utilă pentru momentele surprinse în mai multe imagini, Instagram oferind drept exemple aniversările sau rețetele culinare.

În fine, Instagram mai anunță că noul tip de postări în galerie permite pentru moment încărcarea unei singure descrieri și acceptă numai imagini în formatul pătrat, „deocamdată”.

Pentru a beneficia de noua caracteristică, descărcați și instalați aplicația Instagram pentru iPhone de pe App Store>Actualizări (iOS 8.0 sau ulterior este necesar).

  • Instagram pentru iPhone și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.