În cadrul teleconferinței unde a discutat despre rezultatele din primul trimestru fiscal al anului 2017, directorul general Apple, Tim Cook, a fost întrebat de mutările pe care compania americană intenționează să le facă de acum încolo pentru a intra în industria televiziunii cu un program original, având în vedere faptul că momentan produce diferite tipuri de conținut video pentru Apple Music.

Așa cum era de așteptat, Cook a evitat să vorbească prea multe pe acest subiect, dar a afirmat că Apple a introdus un „deget de la picior în apă” pentru a vedea cum evoluează lucrurile de acum înainte. Directorul companiei din Cupertino este de părere că industria media va continua să evolueze pe măsură ce sistemul de abonare prin cablu va scădea, oferind probabil noi oportunități.

În privința conținutului original, ne-am băgat degetul de la picior în apă creând ceva conținut original pentru Apple Music și îl vom lansa pe parcursul anului. Învățăm din asta și vom vedea în ce direcție să o luăm.

Cu degetul nostru de la picior în apă învățăm multe despre afacerea cu conținut video original și ne gândim la modalități prin care putem juca în ea.

Cook a mai afirmat că în anul de disponibilitate, Apple TV i-a oferit companiei Apple o nouă platformă completă pe care să clădească. Mai mult, pe parcursul teleconferinței Cook a spus că Apple are în prezent 150 de milioane de abonamente plătite pentru servicii principale și terțe, compania americană participând la asta din punct de vedere economic, prin oferirea platformelor necesare.

După cum s-a aflat în ultimul an, Apple lucrează în prezent la diferite tipuri de conținut video prin care va promova Apple Music. Două emisiuni la care lucrează Apple și care sunt destul de diferite între ele ca și gen sunt Carpool Karaoke și Vital Signs.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.