Aplicația YouTube pentru iPhone și iPad permite vizionarea de videoclipuri la rezoluția Full HD

0
258

Google a actualizat aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch la versiunea 11.49 cu scopul de a introduce o funcționalitate nouă și așteptată de către unii utilizatori.

Conform notițelor lansării, YouTube permite în sfârșit vizionarea de videoclipuri la rezoluția Full HD, 1080p, vestea fiind numai bună pentru utilizatorii de iPhone 6 Plus (și modelele mai recente) și iPad (generația a 3-a sau mai recent; iPad mini 2 sau mai recent).

Mulțumită acestei caracteristici noi, utilizatorii care vor accesa de acum, printr-o conexiune Wi-Fi, orice clip video înregistrat la 1080p (sau o rezoluție mai mare), vor putea să îl vizioneze la rezoluția completă Full HD. Cum? Atingând butonul Opțiuni din partea dreaptă sus a interfeței de vizionare (cele trei puncte aliniate vertical), selectând Calitate și optând pentru 1080p.

Actualizarea la versiunea 11.49 a aplicației YouTube pentru iOS le este, deci, recomandată tuturor utilizatorilor de iPhone și iPad cu iOS 8.0 sau ulterior, și poate fi efectuată prin App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.