Cu ocazia zilei în care se împlinesc 88 de ani de la nașterea lui, compania Apple și-a actualizat pagina principală a site-ului său web pentru a aduce aminte tuturor clienților și fanilor de Dr. Martin Luther King Jr.

Întreaga primă pagină a site-ului Apple.com cuprinde acum o imagine de înaltă rezoluție cu activistul, împreună cu un cunoscut citat de-al său:

Commit yourself to the noble struggle for equal rights. You will make a greater person of yourself, a greater nation of your country, and a finer world to live in.

În plus, directorul general Apple, Tim Cook, a publicat și el pe Twitter o poză cu MLK și un mesaj cu privire la motivul pentru care îl omagiază:

Dr. Martin Luther King Jr. a fost un activist politic cunoscut mai ales pentru faptul că a organizat și condus marșuri în favoarea desegregației, dreptului la vot și a altor drepturi civile elementare pentru cetățenii de culoare nord-americani. El a rămas în istorie și datorită faimosului discurs „I have a dream” rostit în cadrul unui faimos marș pentru libertate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.