Apple Pencil 2 urmează să fie lansat în martie

0
599

Apple ar intenționa să introducă anul acesta cea de-a doua generație de Apple Pencil, conform unor informații venite de la furnizori asiatici ai companiei americane.

Potrivit celor mai recente informații, noul Apple Pencil 2 ar putea fi dezvăluit chiar în cadrul unui eveniment media ce va avea loc în luna martie, odată cu iPad Pro 2 și, probabil, noi modele de Mac.

Din păcate, noul zvon venit din Asia nu aduce clarificări cu privire la caracteristicile pe care le va avea a doua generație de Apple Pencil. Totuși, lunile trecute apăruse pe Internet o informație potrivit căreia Apple va introduce într-un nou model de iPad noi funcționalități care vor permite Apple Pencil să lucreze cu o gamă mai variată de aplicații. De asemenea, se vehiculează că Apple ar putea introduce în Apple Pencil 2 caracteristici descrise în unele dintre brevetele de invenție pe care le posedă. Printre acestea se numără o nouă tehnologie pentru antenă și un magnet care ar putea permite atașarea Apple Pencil de corpul iPad-ului atunci când nu este folosit.

Așadar, chiar dacă nu știm mai nimic despre caracteristicile pe care le va avea, există șanse destul de mari ca o nouă generație de Apple Pencil să fie lansată în primăvară, odată, probabil, cu trei noi modele de iPad – unul ieftin de 9,7 inchi, un iPad Pro 2 de 12,9 inchi și un iPad premium cu ecran de peste 10 inchi și câteva caracteristici suprinzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.