Populara aplicație Office de diagrame care utilizează grafica vectorială – Visio – a ajuns săptămâna aceasta pe App Store într-o versiune optimizată pentru tabletele iPad.

Intitulată Visio Viewer pentru iPad, aplicația Microsoft este limitată doar la vizualizarea de documente Visio, dezvoltatorii ei dorindu-și să vină cu o soluție cât mai intuitivă de accesare a proiectelor Visio de oriunde și oricând. De aceea, toate instrumentele de editare a fișierelor lipsesc din această versiune comprimată de Visio, o versiune care în schimb este optimizată pentru a răspunde atingerilor și oferă o serie de caracteristici utile pentru vizualizarea diagramelor (cum ar fi, spre exemplu, cea de zoom).

Diagramele Visio cuprind de regulă detalii pe care clienții le-ar putea rata pe ecranele mai mici. Creată pentru afișajul Retina de pe iPad, Visio Viewer pentru iPad aduce un vizualizator de înaltă fidelitate a planurilor și proceselor din lumea reală.

Cu noul Visio Viewer pentru iPad, utilizatorii pot importa cu ușurință documente din OneDrive, Share Point și e-mail. De asemenea, ei pot folosi funcționalitatea de căutare din interfață pentru găsirea rapidă a numelor de forme, textelor și datelor. În plus, Visio Viewer permite ajustarea vizibilității straturilor pentru a scoate la lumină mai multe structuri în planuri și diagrame.

Aplicația Visio Viewer este disponibilă pe App Store într-un format compatibil cu toate modelele de iPad pe care poți instala iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 487MB. La fel ca și alte titluri oferite de Microsoft, și acesta este tradus complet în limba română.

- Reclamă -