Populara aplicație Office de diagrame care utilizează grafica vectorială – Visio – a ajuns săptămâna aceasta pe App Store într-o versiune optimizată pentru tabletele iPad.

Intitulată Visio Viewer pentru iPad, aplicația Microsoft este limitată doar la vizualizarea de documente Visio, dezvoltatorii ei dorindu-și să vină cu o soluție cât mai intuitivă de accesare a proiectelor Visio de oriunde și oricând. De aceea, toate instrumentele de editare a fișierelor lipsesc din această versiune comprimată de Visio, o versiune care în schimb este optimizată pentru a răspunde atingerilor și oferă o serie de caracteristici utile pentru vizualizarea diagramelor (cum ar fi, spre exemplu, cea de zoom).

Diagramele Visio cuprind de regulă detalii pe care clienții le-ar putea rata pe ecranele mai mici. Creată pentru afișajul Retina de pe iPad, Visio Viewer pentru iPad aduce un vizualizator de înaltă fidelitate a planurilor și proceselor din lumea reală.

Cu noul Visio Viewer pentru iPad, utilizatorii pot importa cu ușurință documente din OneDrive, Share Point și e-mail. De asemenea, ei pot folosi funcționalitatea de căutare din interfață pentru găsirea rapidă a numelor de forme, textelor și datelor. În plus, Visio Viewer permite ajustarea vizibilității straturilor pentru a scoate la lumină mai multe structuri în planuri și diagrame.

Aplicația Visio Viewer este disponibilă pe App Store într-un format compatibil cu toate modelele de iPad pe care poți instala iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 487MB. La fel ca și alte titluri oferite de Microsoft, și acesta este tradus complet în limba română.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.