Instagram 10.3 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store. Iată noutățile

0
400

La aproximativ o săptămână distanță de actualizarea anterioară ce introducea caracteristica Favorite, Instagram a venit acum cu o nouă actualizare pentru populara aplicație de pe iOS App Store, introducând un set de instrumente care te vor ajuta să adaugi context și creativitate poveștii tale: stickere, veselie de Sărbători și nu numai.

Potrivit dezvoltatorilor, versiunea 10.3 a aplicației Instagram pentru iOS vine, pentru început, cu stickere. Așadar, începând de acum vei putea personaliza și mai mult poveștile tale de pe Instagram. După ce ai înregistrat o fotografie sau video în modul Poveste, vei vedea un nou buton pentru sticker situat, la fel ca și în cazul aplicației copiate Snapchat, imediat lângă butoanele pentru text și desen.

Odată ce ai selectat butonul, vei descoperi o serie de abțibilduri pentru vreme, oră și locație pe care le vei putea personaliza, aplica pe foto/video (oricâte doresc) și apoi distribui imaginea. Or, la fel ca și în cazul Snapchat, stickerele din Instagram pot fi mutate, mărite sau micșorate și chiar modificate (dacă stilul implicit nu se potrivește stării tale de spirit).

Și pentru că acum ne aflăm în perioada Sărbătorilor, Instagram au inclus un set de abțibilduri speciale și o pensulă „acadea”, care vor fi disponibile doar în următoarele săptămâni.

În plus, actualizarea 10.3 adusă Instagram aduce și alte trei funcționalități noi. Pentru început, vorbim despre o opțiune „mâini libere” în selectorul de format care îți permite să înregistrezi un clip video fără a mai fi nevoit să apeși și ții apăsat butonul de înregistrare. Cea de-a doua funcționalitate este legată de textele adăugate cu o poză sau un video – acum nu mai există nicio limită. În fine, ultima caracteristică este cea de salvare a întregii Povești din ultimele 24 de ore în albumul Rolă film din aplicația Poze de pe iPhone – ea va apărea aici ca și un singur clip video.

Actualizarea la versiunea 10.3 a aplicației Instagram pentru iPhone va putea fi efectuată de către toți utilizatorii accesând App Store > Actualizări de pe dispozitivul cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.