Skype 6.30 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
239

Aplicația oficială pentru iPhone și iPad a popularei platforme de mesaje și apelare video, Skype, a fost actualizată luni seară de către Microsoft și vine acum cu câteva surprize pentru toți utilizatorii.

Pentru început vorbim despre „împrumutul” uneia dintre cele mai populare caracteristici din Snapchat – filtrele. Acestea le permit acum și utilizatorilor de iPhone și iPad să folosească populara platformă Skype pentru a trimite mesaje video de Sărbători mai speciale celor apropriați și nu numai. Accesând butonul „fulg de zăpadă” din dreptul logoului Skype se va deschide interfața camerei, care include mai multe filtre – inclusiv unul cu mesajul „Sărbători fericite!” și foarte mulți fulgi de zăpadă (vezi imaginea alăturată), și multe altele care îți modifică fața.

Alături de mesajele video personalizate pentru Sărbători, versiunea 6.30 a aplicației Skype pentru iOS face ca toate notificările să fie eliminate din Centrul de notificări în momentul în care aplicația este deschisă, curățând astfel centrul de informări care nu mai sunt necesare. În plus, aplicația Skype adresează acum problema întâmpinată de utilizatorii care închideau accidental un apel în grup și nu i se mai puteau alătura din nou. Mai precis, ea afișează un buton de reapelare a grupului de fiecare dacă când închizi un astfel de apel.

ctualizarea la versiunea 6.30 a Skype se poate realiza de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară instalată.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.