Apple Pay s-a lansat și în Spania pentru utilizatorii de iPhone, Apple Watch și Mac

0
134

Apple Pay s-a lansat la sfârșitul acesta de săptămână și în Spania, Peninsula Iberică devenind cea de-a 13-a țară în care serviciul de plăți pentru mobil al Apple este disponibil.

Disponibilitatea Apple Pay în Spania începe printr-o serie de parteneriate încheiate de Apple cu Amex, Banco de Santander, Carrefour și Ticket Restaurant. Toate cardurile de credit și debit emise de aceste instituții vor putea fi folosite de către utilizatorii de iPhone, iPad, Mac și Apple Watch pentru a face cumpărături atât din magazinele fizice, cât și din cele online. Lista cu toți retailerii spanioli care acceptă Apple Pay este disponibilă pe site-ul companiei Apple (ea va fi actualizată pe măsură ce și alți comercianți se vor alătura).

Mulțumită Apple Pay, utilizatorii de iPhone 6 (și modelele mai recente) și Apple Watch pot intra în magazinele și restaurantele partenere și plăti mese, articole de îmbrăcăminte, alimente și alte articole simplu și rapid, prin simpla apropriere a dispozitivului de POS urmată de (în cazul iPhone) scanarea amprentei. În plus, alături de iPhone, și utilizatorii de iPad și chiar Mac pot efectua plăți cu Apple Pay de pe web și din aplicațiile de la terți.

Alături de Spania, Apple Pay mai este disponibil la ora actuală în Regatul Unit al Marii Britanii, Elveția, Franța, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Australia, Canada, Hong Kong, Singapore, Japonia și Noua Zeelandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.