Apple a actualizat aplicația WWDC pentru iPhone, iPad și Apple Watch la versiunea 5.0.2. Iată noutățile

0
205

În urma feedbackului primit de la utilizatori, compania Apple a actualizat în această seară aplicația WWDC cu câteva noutăți importante pentru toate dispzoitivele pe care ea este disponibilă.

WWDC este aplicația lansată de către Apple pentru dezvoltatorii de aplicații care nu reușesc să participe la evenimentul anual Worldwide Developers Conference dar care doresc să urmărească toate conferințele din cadrul său care se încadrează în sfera lor de interes.

Versiunea 5.0.2 a WWDC sosește într-un moment destul de neobișnuit (târziu pentru evenimentul din 2016 și mult prea devreme pentru cel ce va urma în 2017) și include pentru început compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS, watchOS și tvOS – respectiv, iOS 10, tvOS 10 și watchOS 3. De asemenea, această actualizare vine cu câteva filtre noi care le permit utilizatorilor să afișeze în liste doar clipurile video descărcate deja sau pe cele pe care nu le-au urmărit.

Utilizatorii de iPhone 6s (și modelele mai recente) vor putea să folosească gesturile 3D Touch „peek și pop” pe listele sesiunilor pentru a le previzualiza înainte de a decide dacă să le acceseze sau nu, iar utilizatorii de Apple TV 4 se vor bucura de compatibilitatea aplicației cu tema întunecată din tvOS 10. În plus, utilizatorii nu ar mai trebui să întâmpine eroarea fatală dată de aplicație după upgrade pe dispozitivele asociate cu Apple Watch, precum nici alte erori fatale care le-au dat bătăi de cap unora.

Actualizarea la versiunea 5.0.2 a WWDC pentru iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV poate fi realizată de pe App Store>Actualizări de pe dispozitivele cu iOS 10.0 sau ulterior / tvOS 10.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.