Waze 4.16.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
381

Waze, cea mai populară aplicație pentru navigare și informații din trafic bazată pe comunitate, Waze, a fost actualizată la acest sfârșit de săptămână și aduce câteva noutăți interesante pentru toți șoferii care o folosesc pentru a obține itinerarii și informații despre radare.

Pentru început, aplicația Waze pentru iPhone și iPad le permite acum utilizatorilor să trimită rapoarte despre trafic, accidente și poliție, chiar și atunci când dispozitivele mobile nu le sunt conectate la o rețea celulară ori Wi-Fi. Mai mult, aidoma aplicației Hărți din iOS 10, Waze îi va ajuta pe șoferi să nu mai piardă mașina prin parcări cu funcția de marcare pe hartă a locului unde au parcat.

În plus, dezvoltatorii Waze ne informează că versiunea 4.16.0 a aplicației este capabilă să afișeze virajele care urmează, astfel încât șoferii să știe din timp unde și ce viraj vor trebui să ia. Accesând lista cu Viraje următoare și selectând unul dintre aceste viraje, Waze îți va afișa pe hartă locul unde se află.

La final, ultima versiune de Waze aduce și alte mici corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor care o folosesc.

Waze pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la versiunea 4.16.0 din App Store>Actualizări de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 7.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.