Twitter transforma Vine într-o simpla aplicatie pentru camera iPhone

0
380

Twitter a anunțat la sfârșitul acesta de săptămână că în loc să închidă complet platforma Vine conform planului inițial, a luat decizia de a o transforma într-o nouă aplicație intitulată „Vine Camera”.

Vine Camera le va permite utilizatorilor să realizeze în continuare videoclipuri de 6 secunde cu redare în buclă pe care să le salveze în albumul Rolă film de pe iPhone sau să le distribuie direct pe Twitter. În rest, Vine Camera nu va păstra nicio altă caracteristică din actualul Vine.

Compania care administrează și populara rețea de microblogging, Twitter, a mai anunțat că aplicația Vine pentru iOS va fi actualizată între timp cu o nouă caracteristică ce va simplifica tranziția conturilor Vine la cele de Twitter, precum și cu un instrument care le va permite tuturor urmăritorilor tăi de pe Vine să îți găsească profilul de Twitter și să te urmărească acolo.

Clipurile video Vine existente vor putea fi descărcate temporar din aplicația Vine sau de pe site-ul web al acestei rețele, iar în viitor ele nu vor mai putea fi urmărite decât de pe site-ul Vine.co. Din momentul în care se face tranziția la Vine Camera, descărcarea videoclipurilor nu va mai fi posibilă din aplicația Vine.

Twitter a anunțat în luna octombrie că dorește să închidă Vine, însă după ce a primit mai multe oferte de la companii interesate, a decis să transforme rețeaua care a fost foarte populară înainte ca Instagram să o copieze într-o aplicație pentru cameră.

Vine Camera nu a fost decoamdată lansată pe App Store România, însă de îndată ce va fi disponibilă, vă vom anunța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.