Urmărește ultimele 21 de screensavere aeriene oferite de Apple pentru Apple TV 4

0
448

Odată cu generația a 4-a a dispozitivului, Apple a adăugat pe Apple TV o caracteristică nouă și iubită de mulți dintre utilizatori – screensavere aeriene. Redate pe ecranele televizoarelor după o perioadă de inactivitate prestabilită, aceste screensavere prezintă o serie de videoclipuri aeriene de înaltă calitate cu numeroase locații din diferite colțuri ale lumii.

Utilizatorii care apreciază și au configurat opțiunea Screensaver aerian pe Apple TV 4 au parte de o veste bună la acest sfârșit de săptămână. Apple și-a actualizat serverul care găzduiește imaginile aeriene pentru Apple TV, incluzând nu mai puțin de 21 de screensavere noi pe care dispozitivele compatibile le vor reda în mod aleatoriu, în perioadele de inactivitate (dacă au „Screensaver Aerian” activat).

La fel ca și cele existente până acum, noile screensavere sunt filmate la ralanti în diferite orașe și locații din lume, în unghiuri și în momente diferite din zi și din noapte, având o durată de aproximativ 10 minute fiecare. Potrivit iDownloadBlog, cele 21 de noi screensavere aeriene pentru Apple TV au fost filmate în Hong Kong, Groenlanda, China, Dubai, Liwa și Los Angeles.

Dacă dorești să urmărești unul sau mai multe screensavere dintre cele adăugate acum de Apple, urmează unul dintre linkurile de mai jos (accesarea videoclipurilor de pe serverul Apple este posibilă de pe orice dispozitiv, inclusiv iPhone, iPad sau Mac).

China

Dubai

Groenlanda

Hong Kong

Liwa (Emiratele Arabe Unite)

Los Angeles (Statele Unite ale Americii)

Utilizatorii de Apple TV 4 ar trebui să primească noile screensavere în momentul în care își conectează dispozitivele la Internet (instalarea tvOS 10.1 ar fi totuși recomandată). Totuși, există posibilitatea de a nu le vedea, dacă ai configurat dispozitivul să descarce noi screensavere săptămânal sau lunar (poți alege opțiunea Zilnic pentru a te asigura că lele vor fi descărcate cât mai rapid).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.