Dropbox 28.2 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
316

Aplicația Dropbox pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată miercuri seară de compania dezvoltatoare, versiunea 28.2 fiind astfel disponibilă pentru descărcare și aducând câteva noutăți interesante pentru utilizatori.

Potrivit Dropbox, actualizarea 28.2 introduce pe iPhone și iPad caracteristica Locații salvate recent. Mulțumită acesteia, atunci când încarci fișiere sau poze în contul de Dropbox de pe dispozitivul iOS vei vedea o listă cu ultimele locații în care ai salvat fișiere. Această caracteristică te va ajuta deci să salvezi mai rapid fișierele noi în dosarele dorite, fără a mai pierde timp cu, căutatul lor.

În plus, aplicația Dropbox pentru iPad și iPhone vine în ultima versiune cu caracteristica de redenumire în masă a pozelor. Aceasta ne va permite ca atunci când încărcăm simultan mai multe fotografii în conturile de Dropbox să le redenumim pe toate astfel încât să le putem găsi ulterior mai rapid în bibliotecă.

În fine, Dropbox mai are în ultima versiune și o caracteristică de salvare locală a dosarelor pe dispozitivele iPhone și iPad. Disponibilă numai pentru utilizatorii Pro, Business și Enterprise (deci cei care au un cont premium, pentru care plătesc), această funcționalitate le va permite utilizatorilor să salveze dosare întregi cu date pentru a le putea accesa și în momentele în care nu au o conexiune la internet. Potrivit Dropbox, în dosarele salvate pentru vizualizare offline vor putea fi adăugate fișiere și poze, chiar și când nu ai conexiune la internet, acestea fiind ulterior (când ai o conexiune la internet) sincronizate în cloud, fără ca tu să trebuiască să intervii în vreun fel.

Notă: Atât redenumirea în masă a pozelor, cât și salvarea dosarelor sunt în curs de propagare la toți utilizatorii, deci se poate să mai dureze câteva zile până când vor apărea pe absolut toate dispozitivele iPhone și iPad.

Actualizarea la cea mai recentă versiune de Dropbox poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat (pentru a beneficia de toate caracteristicile va fi necesar să ai iOS 10 instalat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.