Apelurile video în grup sunt disponibile pentru toți utilizatorii Facebook Messenger

0
597

Facebook a introdus la începutul acestei săptămâni caracteristica de apelare video în grup în aplicația Messenger pentru iPhone și iPad, permițând astfel mai multor utilizatori să discute și să se vadă în același timp. Messenger devine astfel prima platformă de discuții populară care permite efectuarea de apeluri video în grup, reușind să o ia înaintea FaceTime, Google Duo și Snapchat.

În postarea pe blog care anunță noua caracteristică, Facebook a spus despre apelarea video în grup că este „cea mai solicitată caracteristică pentru Messenger”. De aceea, ea sosește nu doar în aplicația pentru iPhone și iPad, ci și în versiunea pentru desktop a aplicației.

Potrivit Facebook, apelurile video în grup sunt disponibile gratuit pentru toată lumea, iar la o astfel de conversație se pot alătura activ până la 6 persoane. În cazul în care se dorește realizarea unor apeluri la care să participe mai mult de 6 persoane, Messenger va permite acest lucru, însă celelalte (până la 50 persoane) nu vor putea decât să asculte (și vizioneze) discuția și să intervină audio sau pe cameră în conversație.

Conversațiile Video în Grup sunt super-simplu de folosit (și, desigur, gratuit prin Wi-Fi!). Poți vedea până la 6 persoane în același timp… dar nu te îngrijora dacă grupul tău este puțin mai mare, deoarece până la 50 de prieteni se pot alătura și alege doar să asculte sau chiar să vorbească ori să apară în video. Odată ce mai mult de 6 persoane sunt într-un apel, doar vorbitorul dominant apare la toți participanții.

Conversațiile video în grup pot fi inițiate prin alăturarea la conversații existente sau prin crearea unora noi – prin atingerea pictogramei video din colțul dreapta sus al ecranului. Creând o conversație în grup, îi vei notifica pe toți membrii acelui grup și oricine dorește va putea să se alăture cu o singură atingere de ecran.

Interesant este că utilizatorii care doresc vor putea aplica pe fețele lor diferite măști în stilul celor din Snapchat în timpul conversațiilor video în grup – această caracteristică este disponibilă deja și pentru fotografii. În plus, utilizatorii care ascultă conversații în grup pot să și vorbească în timp ce trimit mesaje, stickere, GIF-uri și/sau emoji prietenilor.

Pentru a beneficia de noua caracteristică din Facenook Messenger va trebui să instalezi versiunea 100 a aplicației pentru iPhone și iPad. Descărcarea și instalarea acesteia este posibilă de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior:

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.