După cum a anunțat încă de la începutul săptămânii, compania Apple a dat startul reducerilor de Black Friday în magazinele sale din întreaga lume, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra la reducere dispozitive iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch și Mac.

Promoția se desfășoară doar astăzi, 25 noiembrie, inclusiv în magazinele online și fizice din Europa ale companiei americane. Anul acesta, Apple a ales să aplice și în Europa reducerile sub forma unor carduri cadou Apple Store. Astfel, clienții vor plăti prețul întreg și pe produsele eligibile, dar vor primi în contravaloarea reducerii un card cadou Apple Store pe care îl vor putea folosi la achiziționarea unui alt produs din magazinul Apple.

Potrivit companiei Apple, orice client va putea primi până la două carduri cadou per categoria de produse (deci doar pentru primele două produse cumpărate din categoria iPhone, de exemplu, vor primi reducere). Reducerile sunt identice atât în magazinele fizice, cât și în cele online ale companiei Apple. Produsele recondiționate nu sunt eligibile, la fel nici cele mai recente modele de iPhone (7), Apple Watch și MacBook Pro.

În ceea ce privește promoțiile, ei bine, noi ne vom concentra atenția pe câteva magazine Apple din Europa. Este vorba despre cele din țările din zona euro, Regatul Unit al Marii Britanii și Ungaria.

În țările din zona euro (Germania, Franța, Italia, Spania, șamd), Apple oferă un card cadou în valoare de 20€ la achiziționarea la preț întreg a unui iPhone SE sau de 50€, la achiziționarea unui iPhone 6s sau 6s Plus. De asemenea, la achiziționarea unui iPad Air 2 sau iPad mini 4, clienții Apple vor primi un card cadou în valoare de 50€, în timp ce pentru un iPad Pro vor primi un card cadou de 100€. Reducerile vor fi doar de 25€ pentru Apple Watch Series 1 și Apple TV generația a 4-a, în timp ce pentru Mac valoarea cardului cadou va fi de 120€. Toate produsele eligibile și reducerile pot fi văzute în tabelul de mai jos:

captura-de-ecran-din-2016-11-25-la-11-08-02În Regatul Unit al Marii Britanii, reducerile sunt evidențiate în cadrul tabelului de mai jos, iar accesarea magazinului se poate face la această adresă.captura-de-ecran-din-2016-11-25-la-11-12-18

În fine, la vecinii noștri unguri, Apple organizează, de asemenea, Black Friday, reducerile și produsele eligibile putând fi văzute în tabelul de mai jos. Magazinul Apple din Ungaria poate fi accesat la această adresă.captura-de-ecran-din-2016-11-25-la-11-19-01

Toate magazinele Apple din lume vor organiza Black Friday, linkuri către câteva dintre acestea fiind oferite în cele ce urmează: Statele Unite ale AmericiiAustriaBelgiaCanadaCehiaDanemarcaFinlandaFranțaGermaniaIrlandaItaliaLuxemburgOlandaNorvegiaPoloniaPortugaliaSpaniaSuediaElvetiaEmiratele Arabe Unite, Regatul Unit al Marii Britanii. În România nu vă obosiți să căutați reduceri în magazinele Apple pentru că gigantul american nu a deschis așa ceva și pe plaiurile mioritice.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.