WhatsApp Messenger pentru iPhone 2.16.17 – actualizare este disponibilă pe App Store

0
471

Aplicația WhatsApp Messenger pentru iPhone a primit miercuri dimineață o nouă actualizare notabilă, cu câteva caracteristici așteptate.

În primul rând, versiunea 2.16.17 a WhatsApp Messenger introduce funcționalitatea de apelare video. Ieri seară WhatsApp anunța că cei peste 1 miliard de utilizatori din întreaga lume pot să efectueze și recepționeze apeluri video, criptate integral, prin intermediul serviciului preferat de mesaje

Pentru a beneficia de apelarea video anunțată la începutul acestei săptămâni, utilizatorii de iPhone vor trebui, deci, să descarce versiunea 2.16.17. Apelarea video nu va fi însă disponibilă chiar pentru toți, WhatsApp anunțând acum că de ea vor beneficia doar cei ce au instalat deja iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

Dacă ai actualizat aplicația WhatsApp la cea mai recentă versiune și ai un iPhone compatibil, atunci vei putea să efectuezi apeluri video accesând orice conversație și selectând apoi Apelare>Video (alternativ, apelarea video va putea fi efectuată și din aplicațiile Telefon și Contacte de pe iPhone, dacă ai iOS 10 sau ulterior instalat). În cazul în care nu ai primit opțiunea de apelare video încă, trebuie să știi că această caracteristică este în curs de propagare și s-ar putea să mai treacă puțin timp până când va ajunge și la tine.

Alături de apelarea video, versiunea 2.16.17 a WhatsApp Messenger mai introduce o galerie de GIF-uri. După actualizarea precedentă care introducea compatibilitate cu imaginile animate, cei de la WhatsApp s-au gândit să le ofere utilizatorilor o modalitate mai accesibilă de a trimite GIF-uri. Atingând butonul Atașare (semnul +) și selectând Biblioteca foto/video, utilizatorii vor primi opțiunea de a accesa galeria de GIF-uri (în partea de jos a paginii). Această galerie cuprinde numeroase imagini care te vor ajuta să oferi răspunsuri mai expresive prietenilor tăi. În plus, ea are și un buton de căutare integrat ce te va ajuta să găsești rapid imaginea reprezentativă mesajului pe care dorești să-l transmiți, iar WhatsApp le permite utilizatorilor să marcheze cu steluță imaginile favorite pentru a le găsi mult mai rapid.

Actualizarea la versiunea 2.16.17 a WhatsApp Messenger va putea fi efectuată de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare, prin accesarea App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.