Seful Apple a fost luat în calcul pentru functia de vicepresedinte SUA de echipa lui Hillary Clinton

0
502
De la stânga la dreapta: Tim Cook, Hillary Clinton și Lisa Jackson.

WikiLeaks a dezvăluit un nou e-mail privat al șefului de campanie electorală a lui Hillary Clinton, John Podesta, care dezvăluie că directorul general al companiei Apple, Tim Cook, a fost printre persoanele luate în calcul de echipa lui Clinton la postul de vicepreședinte a SUA.

Alături de Cook, în e-mail mai sunt pomeniți cofondatorul Microsoft, Bill Gates, fostul primar al orașului New York, Michael Bloomberg, și fostul candidat la funcția de președinte al SUA din partea Partidului Democrat, Bernie Sanders.

Toate persoanele mai sus menționate, împreună cu alte câteva, au fost incluse într-o listă pe care echipa lui Clinton a analizat-o atent înainte de a alege persoana căreia îi vor oferi postul de vicepreședinte al SUA, în cazul în care Hillary va deveni președinte al SUA în urma alegerilor de luna viitoare. Persoana aleasă în cele din urmă este senatorul de Virginia, Tim Kaine, care este considerat un om al consensului.

În luna august a acestui ani, Tim Cook a fost gazda unui eveniment de strângere de fonduri pentru Hillary Victory Fund, un comitet de colectare de fonduri pentru campania lui Clinton și nu numai. La evenimentul respectiv a mai fost prezentă și șefa Apple pentru inițiative și mediu, Lisa Jackson. Ambii s-au prezentat ca cetățeni simpli și nu ca reprezentanți ai Apple.

În trecut, Tim Cook și-a arătat susținerea atât pentru Partidul Democrat, cât și pentru Partidul Republican, însă la alegerile prezidențiale este evidentă susținerea lui față de Hillary.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.