Odată cu prima versiune beta de iOS 10.2, compania Apple a publicat în această seară și tvOS 10.1 beta 1. Disponibilă deocamdată doar pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește la o săptămână după lansarea versiunii publice de tvOS 10.0.1 și este prima actualizare majoră adusă tvOS 10.

tvOS 10.1 beta 1 are numărul de build 14U54. Dezvoltatorii care vor dori să instaleze pentru prima dată o versiune beta de tvOS pe Apple TV-urile lor trebuie să știe că procesul implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A, pentru a conecta Apple TV-ul la computer, și descărcarea noului software de pe Apple Developer Center și instalarea prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Nu la fel de dificil le va fi celor ce au instalat anterior o versiune beta de tvOS pe propriul Apple TV, întrucât, odată ce ai un profil instalat, descărcarea și actualizarea sistemului de operare se va face local, de pe aparat, prin intermediul caracteristicii Actualizare software.

Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din tvOS 10.1, însă se prea poate ca această actualizare să fie axată pe corectarea erorilor raportate de utilizatorii ce au instalat tvOS 10, pe îmbunătățirea performanțelor și mai puțin pe introducerea de caracteristici noi. În cazul în care vor fi descoperite noutăți în această versiune de tvOS, noi vă vom anunța în cadrul acestui articol.

Lansată pe 13 septembrie, versiunea finală de tvOS 10 le aduce utilizatorilor de Apple TV generația a 4-a caracteristici noi, cum ar fi Live Tune-In, autentificare unică, modificări majore în aplicații precum Poze și Muzică, îmbunătățiri pentru Siri și HomeKit și nu numai. tvOS 10.0.1 nu aducea decât corecturi de erori și unele îmbunătățiri.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică de tvOS 10.1, însă ea ar trebui, conform tradiției, să fie disponibilă pentru publicul larg până la finele anului în curs.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 10.1 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.