Shadow Bug este aplicatia gratuita a saptamânii pe App Store România

0
560

Sfârșitul săptămânii a sosit, iar pe App Store România secțiunea cu aplicații recomandate a fost actualizata de Apple pentru a le prezenta câteva aplicații și jocuri grozave cu care să își înceapă o noua săptămana. Ca de obicei, actualizarea aduce cu ea o noua aplicație a săptămânii pe care gigantul american le-o oferă gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Aplicație care, la fel ca și săptămana trecută, este un joc.

Denumit Shadow Bug și creat de către cei de la Muro Studios, jocul gratuit al acestei săptămâni promite să ne transforme într-un supererou ninja al cărui scop este de a-și salva pădurea de baștina de fabrica de răufăcători tăindu-i în bucăți. Acest joc combina o grafica impecabila inspirata din Badland cu o coloana sonora buna și cu acțiunea specifica unui joc ninja, provocând utilizatorii în zeci de nivele gândite atent și în luptele „memorabile” cu șefii.

Shadow Bug este disponibil pe App Store în format universal pe iPhone, iPad și IPod touch, însă poate fi instalat numai pe modelele iPhone 5 (și mai recent) și iPad 4 (și mai recent), care rulează iOS 7.1 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 231 MB.

  • Shadow Bug pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 3.99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 21 octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.