Aplicatia Facebook pentru iPhone permite în sfârsit redarea videoclipurilor pe Apple TV

0
296

Facebook a adus săptămâna aceasta o actualizare principalei sale aplicații pentru iPhone și iPad, introducând o caracteristică pe care utilizatorii o așteptau de multă vreme.

Potrivit gigantului american, actualizarea 67.0 adusă Facebook le permite utilizatorilor să difuzeze clipurile video partajate de prieteni și pagini de pe iPhone, iPad sau iPod touch pe Apple TV via AirPlay. Prin urmare, începând de acum, atunci când un clip video este selectat din fluxul Noutăți al aplicației sau din fila Salvate, o mică pictogramă (AirPlay) va apărea în colțul din dreapta sus (sau dreapta jos, în cazul iPad). Odată atinsă, aceasta îți va permite să selectezi sursa de redare a clipului, respectiv iPhone/iPad sau unul dintre Apple TV-urile conectate la aceeași rețea de Wi-Fi cu dispozitivul tău iOS.

Dacă faci streaming unui video Facebook Live pe TV-ul tău, poți vedea reacțiile și comentariile în timp real pe ecran, și te poți alătura conversației reacționând sau comentând.

Partea bună este că, grație acestei caracteristici – care, apropo, este disponibilă și pentru dispozitivele Chromecast – tu vei putea să redai un clip video pe TV și să navighezi în același timp pe Facebook de pe iPhone sau iPad.

Pentru a beneficia de această nouă caracteristică a Facebook va trebui să realizezi actualizarea 67.0 a aplicației. Actualizarea poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări de pe orice iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.