Orange Cloud 1.9.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
289

Orange Cloud este platforma de cloud oferită de către Orange România gratuit tuturor abonaților persoane fizice. Aici, utilizatorii pot păstra în siguranță, într-un singur loc, imaginile, videoclipurile, melodiile și alte tipuri de fișiere, pe care să le acceseze ulterior oricând și de oriunde au nevoie, inclusiv din aplicația gratuită pentru iOS.

Versiunea pentru iPhone și iPad a Orange Cloud a primit marți seară o actualizare importantă, versiunea 1.9.1 fiind acum disponibilă pe App Store pentru descărcare și aducând o grămadă de noutăți.

Potrivit celor de la Orange, actualizarea Orange Cloud pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza, salva și modifica fișierele prin contul dumneavoastra de Gmail. Această actualizare aduce mai mult spațiu în memoria telefonului tău, prin ștergerea automată a pozelor și videoclipurilor salvate deja în Orange Cloud. De asemenea, în această actualizare prezentarea grafică a albumelor și a listelor de redare este schimbată din punct de vedere al aspectului, este inclusă asistența pas cu pas prin noua secțiune „Turul Aplicației” și obțiunea de a modifica spațiul de stocare disponibil pe Orange Cloud.

În fine, actualizarea 1.9.1 a Orange Cloud vine cu optimizări de performanță și corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.9.1 de Orange Cloud, va trebui să ai un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau ulterior. Pe aceste dispozitive, actualizarea este posibilă din App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.