Aplicația Nike+ Run Club a fost actualizată la versiunea 5.1 înaintea lansării Apple Watch Series 2

0
351

Cu o zi înainte de lansarea oficială a Apple Watch Nike+ (un model de Apple Watch Series 2 cu câteva caracteristici unice), Nike a publicat pe iOS App Store și watchOS App Store o actualizare majoră pentru aplicația de alergare Nike+ Run Club. Ascultând părerile utilizatorilor, cei de la Nike au îmbunătățit în versiunea 5.1.0 a Nike+ Run Club conexiunea dintre aplicație, Apple Watch Series 2 și watchOS 3.

Potrivit lor, Nike Run Club pentru Apple Watch și iPhone este acum compatibilă cu caracteristica GPS din cele mai recente modele de ceasuri Apple, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot ieși de acum la mișcare și fără dispozitivul iPhone. Mulțumită acestei caracteristici noi, Nike+ Run Club va afișa în rezumatul alergării traseul parcurs, atât pe iPhone, cât și pe Apple Watch Series 2 (chiar dacă utilizatorul a avut la el doar ceasul).

În plus, versiunea 5.1.0 a aplicației Nike+ Run Club mai aduce utilizatorilor de watchOS 3 afișarea cu caractere mari a datelor de alergare, citirea cu voce tare a anumitor informații, invitații inteligente de ieșire la alergat, personalizate pentru fiecare în parte, mementouri pentru programul de alergare care să țină utilizatorii motivați și compatibilitate cu Siri. Mulțumită acestei din urmă caracteristici, utilizatorii vor putea să pornească, întrerupă, reia sau să oprească o sesiune de alergare printr-o simplă comandă adresată lui Siri.

O altă caracteristică importantă pe care o vom găsi în versiunea 5.1.0 a Nike+ Run Club este integrarea cu Apple Music. Aceasta le permite utilizatorilor să asculte artiștii și listele de redare preferate, fără a mai părăsi aplicația. Mai mult decât atât, ea le va aduce utilizatorilor și câteva liste de redare personalizate, gândite de Nike.

Alături de caracteristicile de mai sus (pentru care ar fi recomandat să instalezi pe Apple Watch versiunea watchOS 3), Nike+ Run Club 5.1.0 mai vine și cu o serie de corecturi de erori, sincronizează cu aplicația Sănătate toate datele de alergare și îmbunătățește alte câteva caracteristici.

Actualizarea la versiunea 5.1.0 a Nike+ Run Club poate fi efectuată de pe dispozitivele iPhone cu iOS 10. În ceea ce privește Apple Watch, ea va funcționa numai dacă ceasul are instalat watchOS 3 sau ulterior.

  • Nike Run Club pentru Apple Watch și iPhone – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.