Atunci când a prezentat noile AirPods, compania Apple a menționat că noile căști wireless vor fi lansate până la finele lunii octombrie. Fiindcă doar câteva zile au mai rămas din octombrie, tot mai multă lume se întreabă unde sunt AirPods-urile? Răspunsul vine astăzi de la Apple, dar s-ar putea să îi dezamăgească pe cei mai mulți.

Compania din Cupertino a informat mai multe publicații că va mai dura „puțin” până când noile AirPods vor fi gata de lansare. Cât de puțin? Nimeni nu știe. La fel cum nu se știe nici măcar care este motivul exact pentru care planurile gigantului american au fost date peste cap.

Răspunsul inițial cu privire la AirPods a fost incredibil. Nu credem în lansarea unui produs înainte de a fi gata și mai avem nevoie de încă puțin timp pentru ca AirPods să fie pregătite pentru clienții noștri.

Apple nu a oferit publicațiilor contactate informații actualizate cu privire la data de lansare, așa că nu știm cât de repede vor ajunge ele în magazinele companiei și ale partenerilor.

Introduse pe data de 7 septembrie, AirPods sunt descrise ca fiind soluția cea mai potrivită pentru utilizatorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în condițiile în care cele două dispozitive nu au jack. AirPods nu au niciun fir și se conectează foarte simplu la dispozitivele iPhone, iPad și Mac compatibile, grație noului cip Apple W1. De asemenea, ele includ caracteristici avansate, cum ar fi senzori infraroșii pentru a detecta dacă sunt în urechi, microfoane speciale de reducere a zgomotului ambiental și accelerometre pentru controlarea prin gesturi.

Apple le-a oferit mai multor jurnaliști AirPods-uri pentru testare încă din luna septembrie, iar părerile au fost în general bune, fiind lăudate caracteristicile, configurarea simplă, alimentarea fără griji și nu doar. Desigur, cei care le-au testat au notat că ele nu sunt lipsite de probleme și probabil că acestea au stat la baza amânării lansării de acum.

Așadar, dacă aștepți noile căști AirPods, fii cu ochii pe iTutorial.ro, deoarece noi te vom anunța de îndată ce Apple va dezvălui data de lansare.

1 COMENTARIU

  1. foarte tare frate. M**** aia de la Vodafone nu-mi aduc iphonu7plus de o luna de zile, astia nu lanseaza rahatele astea de casti de care depinzi…. lume de nebuni….

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.