Apple a lansat iOS 10.1.1 pentru toți utilizatorii de iPhone și iPad. Iată ce aduce nou!

0
3394

Apple a lansat luni seară actualizarea iOS 10.1.1 pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 10). iOS 10.1.1 sosește la o săptămână distanță de versiunea finală de iOS 10.1, nu a fost testată în prealabil și are scopul de a adresa câteva erori minore, dar deranjante, ce au fost descoperite de utilizatori în cea mai recentă versiune majoră de iOS 10.

iOS 10.1.1 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (5 sau un model mai recent), iPad 4, iPad mini 2 (sau un model mai recent), iPad Air (sau un model mai recent), iPad Pro și iPod touch (generația a 6-a).

iOS 10.1.1 Iată tot ce aduce nou

Potrivit companiei Apple, iOS 10.1.1 corectează probleme, inclusiv una care putea împiedica vizualizarea datelor din aplicația Sănătate de către unii utilizatori.

Prin urmare, este recomandat să efectuezi cât mai curând actualizarea la iOS 10.1.1, apelând la sistemul de actualizare software al iOS sau la aplicația iTunes de pe un Mac sau PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt menționați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Lansat săptămâna trecută alături de macOS 10.12.1, watchOS 3.1 și tvOS 10.0.1, iOS 10.1 este prima actualizare majoră adusă iOS 10, introducând pe iPhone 7 Plus caracteristica Mod Portret. De asemenea, noua versiune de iOS mai aducea și câteva funcționalități noi pentru mesaje și numeroase corecturi de erori și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch compatibile. Mai multde detalii despre iOS 10.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.