Flowing este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
722

După mai multe săptămâni în care le-a oferit utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch posibilitatea de a descărca gratis, în cadrul promoției Aplicația săptămânii, diferite jocuri, cei de la Apple au decis să schimbe strategia, oferind pentru această săptămână gratuit o aplicație pentru sănătate ce promite să ne îmbunătățească somnul, concentrarea și productivitatea.

Denumită Flowing, aplicația acestei săptămâni ne ajută să ne imaginăm, oricând și oriunde am fi, că suntem în mijlocul naturii, bucurându-ne de priveliști și de toate sunetele minunate din jurul nostru.

Aplicația acestei săptămâni dispune de sunete din natură înregistrate în 3D, ceea ce înseamnă că sunetele redate pentru apele curgătoare, păsări sau ploi au o calitate fantastică. Numeroasele sunete de înaltă definiție ce sunt disponibile pot fi mixate după bunul plac, iar ilustrațiile realizate de Marie Beschorner completează întregul, făcându-te să te simți aproape ca și cum ai fi în natură (mai ales dacă ai pe urechi niște căști bune).

Flowing este una dintre cele mai recente aplicații ale lui Franz Bruckhoff și se integrează foarte bine cu alte aplicații populare ale sale, cum ar fi Windy, Sunny și Away. Acestea au fost descărcate de peste 4.000.000 de utilizatori de iOS, o bună parte dintre ei declarând că ele îi ajută să doarmă mai bine, să mediteze sau să se concentreze mai bine pe muncă ori studiu. Flowing ar trebui să facă același lucru, iar dacă nu ai descărcată nicio aplicație pentru meditare și atenție, merită să o încerci.

Flowing este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, însă poate fi instalată numai pe acele dispozitive cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 99,5 MB.

  • Flowing pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vineri, 7 octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.