Cu ocazia lansării MacBook Pro 2016 , Apple a lansat actualizări minore pentru toate aplicațiile care fac parte din suita de productivitate iWork. Acestea se adresează atât utilizatorilor de iOS, cât și utilizatorilor de macOS, aducând aceleași noutăți pe ambele platforme.

Mai precis, în notițele lansării versiunilor 3.0.5 ale Pages, Numbers și Keynote pentru iPhone și iPad sunt menționate următoarele: „Această actualizare conține îmbunătățiri în privința stabilității și corecturi de erori”. Același lucru apare însă și în notițele lansării versiunilor 7.0.5, 6.0.5 și 4.0.5 ale Pages, Keynote, respectiv Numbers pentru Mac. Ținând cont de ceea ce menționează compania Apple, nu putem ști care sunt schimbările sau unde putem aștepta îmbunătățiri, însă este recomandat să efectuăm actualizarea la cele mai recente versiuni ale programelor pe fiecare dintre aparatele pe care le avem instalate.

Referitor la aplicațiile Pages, Keynote și Numbers pentru Mac, versiunile actualizate pe care le-a lansat Apple acum mai aduc încă ceva foarte important pentru utilizatorii care își vor achiziționa cele mai noi modele de MacBook Pro cu ecran Retina. Este vorba despre compatibilitatea cu Touch Bar, care permite editarea rapidă a textelor, formelor, tabelelor și diagramelor, direct de pe afișajul situat deasupra tastaturii. Mai mult decât atât, utilizatorii de MacBook Pro cu Touch Bar vor putea controla redarea diaporamelor din Keynote folosind același afișaj inteligent.

Pentru a efectua actualizarea la cele mai recente versiuni ale programelor Pages, Keynote și Numbers va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 10 sau ulterior. De pe Mac, vei putea efectua actualizarea la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor suitei iWork de pe Mac App Store>Actualizări, atât timp cât computerul rulează macOS 10.12.

Notă: Actualizarea programelor la cea mai recentă versiune este gratuită pentru utilizatorii existenți. De asemenea, suita iWork este disponibilă gratuit pentru toți cei care au activat un iPhone, iPad sau Mac după luna septembrie a anului 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.