Anul acesta la WWDC, compania Apple a anunțat introducerea unei liste de redare „Mixtură Descoperire” capabilă să recomande muzică și artiști fiecărui utilizator Apple Music, în funcție de ceea ce ascultă și de pistele marcate ca fiind favorite. Deși această nouă listă de redare nu urma să fie disponibilă decât în iOS 10 și iTunes 12.5, nici utilizatorii de iPhone și iPad, și nici utilizatorii de Mac nu au întâlnit-o până la finele acestei săptămâni.

Zilele trecute, noua caracteristică mult-așteptată a Apple Music a sosit pe dispzoitivele cu iOS 10 beta / public beta și macOS 10.12 Sierra beta / public beta ale utilizatorilor din lumea întreagă. Dar într-o formă și sub o denumire diferite.

În loc să fie o singură listă de redare denumită Mixtură Descoperire, sunt două liste de redare ce poartă denumirile „Mixtură muzica mea nouă” și „Mixtură favoritele mele”. Acestea pot fi accesate din fila Pentru dvs. a aplicației Muzică sau iTunes și au fiecare 25 de melodii.

Mixtură muzica mea nouă conține melodii noi de la artiști selectați de experți în muzică ai Apple în funcție de obiceiurile de ascultare ale fiecărui utilizator. Mixtură favoritele mele este plină de „melodii pe care le îndrăgești și nu doar”, conținând deci o selecție cu cele mai ascultate și apreciate melodii ale tale. Ambele liste de redare inteligente sunt actualizate vinerea, respectiv miercurea, iar muzica afișată în ele poate fi îmbunătățită prin marcarea favoritelor tale și prin folosirea mai desă a Apple Music.

Similar altor liste de redare ce îți sunt recomandate în Pentru dvs, noile liste au opțiunea de abonare, astfel încât tu să poți să le găsești și accesezi mai rapid, direct din biblioteca ta muzicală. De asemenea, fiecare dintre melodiile incluse aici poate fi descărcată în biblioteca muzicală pentru accesare mai rapidă și ascultare offline.

Noile liste de redare personalizate pentru fiecare sunt numai două dintre noutățile cu care va veni Apple Music în această toamnă, atât pe iPhone, iPad și iPod touch, cât și pe Mac și PC. Ele pot fi încercate în momentul de față doar de cei care au instalat iOS 10 beta/public beta și macOS 10.12 beta/public beta pe dispozitivele proprii și vor fi accesibile publicului larg ce va instala versiunile finale de iOS 10 și macOS în această toamnă.

- Reclamă -