Aplicatia Google pentru iPhone si iPad a fost actualizata la versiunea 19.0

0
287

Google și-a actualizat din nou aplicația pentru iPhone și iPad care îi poartă numele și care le oferă utilizatorilor acces rapid la faimosul motor de căutare al companiei, precum și caracteristica „Google Now” (denumită, mai nou, „Flux Google”). Versiunea 19.0 poate fi acum descărcată pe dispzoitivele compatibile și vine cu numeroase caracteristici noi și utile.

Pentru început, cea mai recentă versiune a Google include modul Incognito (similar celui pe care probabil că îl știi deja din Chrome). Activând acest mod din setările aplicației, vei face ca istoricul căutărilor și istoricul de navigare să nu fie salvat de aplicația Google, așa încât să nu existe riscul ca o terță persoană să vadă pe ce site-uri ai intrat tu la un moment dat. Acest mod include compatibilitate cu Touch ID, utilizatorii putând activa tot din setări solicitarea de a scana amprenta la deschiderea aplicației Google (numai în cazul în care, la închidere, aceasta a rămas în modul Incognito). Iar dacă accesarea setărilor de fiecare dată când vrei să activezi modul Incognito ți se pare prea mult, trebuie să știi că dacă ai un iPhone 6s, sau un model mai nou, poți efectua un gest 3D Touch pe pictograma aplicației (o apăsare mai puternică) pentru a o deschide direct în acest mod.

Trecând mai departe, versiunea 19.0 a Google pentru iOS include posibilitatea de a viziona clipurile video de pe YouTube direct din Căutare, fără a mai fi nevoit să deschizi o nouă pagină web sau aplicația YouTube. Mai mult, utilizatorii de dispozitive iPhone și iPad cu iOS 10 se vor bucura să audă că aplicația este acum compatibilă cu noua versiune a sistemului de operare și, deci, va fi mai stabilă.

În fine, Google menționează că cea mai nouă versiune a aplicației sale include îmbunătățiri în privința performanțelor, reducând rata de erori fatale la jumătate.

Pentru a face actualizarea la versiunea 19.0 a Google pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.