Iată cum poți urmări în direct Jocurile Olimpice de la Rio 2016 de pe iPhone și iPad

2
4432

Vineri începe cel mai important eveniment sportiv al planetei: Jocurile Olimpice de vară din 2016. Desfășurată în Rio de Janeiro, Brazilia, ediția cu numărul treizeci și unu a Jocurilor Olimpice de vară are loc în perioada 5-21 august, iar la ea vor lua parte peste 11.000 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Naționale, printre care se numără și România. În total, Rio 2016 cuprinde 28 de sporturi, care se vor desfășura pe cele 33 de arene situate în diferite locuri ale metropolei braziliene.

Și cum acest eveniment sportiv important se desfășoară doar o dată la patru ani, este foarte probabil ca cei mai mulți dintre voi să își dorească să urmărească măcar o parte dintre competiții și ceremonia de deschidere, ce va avea loc pe data de 6 august, la ora României 2:00.

Urmărește Jocurile Olimpice 2016 live de pe iPhone și iPad

După un Campionat European ce a fost cam dificil de urmărit altundeva decât la TV, vine o Olimpiadă unde lucrurile stau mult mai bine. În România, Jocurile Olimpice 2016 vor fi transmise în direct de Televiziunea Română, iar aceasta este o veste cât se poate de bună ținând cont de platforma online a TVR permite vizionarea de către utilizatorii de iOS și Mac/PC a transmisiunilor live ale tuturor celor patru canale unde vor fi difuzate evenimentele sportive de la Rio. În total, TVR se laudă că le va oferi românilor peste 700 de ore de transmisii, dintre care 90% în direct, așa că fie că vrei să vezi ceremonia de deschidere, fie că vrei să urmărești în direct toate sporturile și probele cu participare românească sau alte probe, vei putea face acest lucru de oriunde te-ai afla, fie că ai sau nu un TV în față.

Dacă ești utilizator de iPhone, iPad sau iPod touch și vrei să urmărești Rio 2016, atunci va trebui să descarci aplicația TVR+, prin intermediul căreia televiziunea publică din România va transmite în direct emisiunile canalelor TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR HD pe toată durata Jocurilor Olimpice și nu doar.

Pentru a descărca această aplicație, este necesar ca dispozitivul tău iPhone, iPad sau iPod touch că aibă în jur de 11 MB liberi și iOS 6.0 sau ulterior instalat.

De asemenea, TVR+ poate fi accesată și de pe un desktop, folosind un browser cu pluginul Flash activat. Linkul de unde poți accesa TVR+ pentru desktop este acesta.

Fii la curent cu toate rezultatele de la Rio 2016

Atât organizatorii Rio 2016, cât și Comitetul Olimpic Internațional au pe App Store aplicații pentru Jocurile Olimpice 2016, Apple recomandându-ni-le în egală măsură pe ambele.

Prima dintre aplicații, Rio 2016, are cele mai actuale informații de la JO, inclusiv programul și rezultatele, medaliile obținute de fiecare țară în parte, sporturile, atleții și echipele, stadioanele, hărțile și ghiduri pentru spectatorii prezenți în Brazilia. Aceasta este recomandată în special pentru cei ce își doresc să afle rezultatele tuturor evenimentelor sportive, precum și programul și alte informații actualizate la minut.

Rio 2016 este compatibilă cu dispozitivele ce rulează iOS 8 sau ulterior și are 43,4 MB:

Cea de-a doua, The Olympics, vine mai degrabă să prezinte istoria Jocurilor Olimpice și să ne ajute să retrăim cele mai bune momente de la edițiile anterioare ale acestei competiții. Și ea include rezultate de la JO, precum și recorduri pentru fiecare sport, atlet și joc în parte.

The Olympics este disponibilă pe App Store în format compatibil cu iPhone și iPad ce au instalat iOS 7.1 sau ulterior și 9,9 MB de stocare liberi:

Alte aplicații recomandate de Apple pentru Olimpiada de anul acesta sunt The Olympics Athletes’ Hub (te ține la curent cu atleții favoriți și nu doar) și jocurile Rio 2016 Olympic Games și Rio 2016: Vinicius Run.

  • The Olympics Athletes’ Hub pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Rio 2016 Olympic Games pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum
  • Rio 2016: Vinicius Run pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

Așadar, acum că știm cum putem urmări și fii la curent cu Jocurile Olimpice Rio 2016, nu rămâne decât să îi ținem pumnii României și să sperăm la cât mai multe locuri pe podium pentru sportivii din țara noastră!

2 COMENTARII

  1. Mi-am adus aminte ca echipa de gimnastica a rOMANIEI nu e prezenta !! nenorocitii astai au distrus sportul ! eram cei mai tari , un pct de referinta si acum ….. tara nenorocita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.