Snapchat 9.37 pentru iPhone vine cu o caracteristică pe care toate aplicațiile ar trebui să o aibă

0
335

Una dintre cele mai populare aplicații sociale pentru iPhone în momentul de față – Snapchat – a fost actualizată la versiunea 9.37.0.0. Și chiar dacă nu vorbim despre o actualizare foarte bogată în noutăți, aceasta vine să le aducă utilizatorilor optimizări pe care eu consider că toate aplicațiile de pe App Store de acest tip (și nu doar) ar trebui să le primească.

Mai precis, este vorba despre optimizări pentru modul Consum redus, o caracteristică disponibilă pe toate dispozitivele iPhone începând cu iOS 9. Atunci când acest mod este activat din Configurări>Baterie, aplicația Snpachat va reduce utilizarea bateriei prin dezactivarea acelor caracteristici care consumă mai multă energie. Din păcate, Snapchat nu vorbește exact despre schimbările ce se vor produce în aplicație la activarea acestui mod, însă utilizatorii care o folosesc frecvent se vor bucura în primul și în primul rând de o autonomie mai mare pe telefoanele lor, iar asta este mai important decât orice altă chestiune tehnică.

Cu toate că Apple le recomandă utilizatorilor să își optimizeze aplicațiile pentru modul Consum redus, așa încât acesta să fie și mai eficient, nu foarte multe dintre ele respectă recomandarea nici măcar acum, la aproape un an de la lansarea iOS 9.

Actualizarea la versiunea 9.37.0 a Snapchat poate fi efectuată de pe dispozitivele iPhone care au instalat iOS 8 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.