Suntem obișnuiți ca fiecare telefon nou pe care Samsung îl lansează să aibă caracteristici „inovative” care sunt, de fapt, furate de la Apple sau dezvoltate pe baza zvonurilor cum că gigantul din Cupertino ar lucra la același lucru. În fapt, „Samsung” și „inovație” sunt doi termeni antagonici, motiv pentru care furtul grosolan al sud-coreenii de la Apple n-ar trebui să mai surprindă pe nimeni. Însă dacă printre voi mai sunt unii cu speranțe că realitatea este alta, astăzi avem un alt exemplu.

Într-o cerere de înregistrare a unui brevet de invenție în care prezenta mecanismele de schimbare a curelelor pentru un ceas inteligent, Samsung a luat pur și simplu imagini publicitare ale Apple cu Apple Watch și le-a atașat în figurile demonstrative. Descoperirea a fost făcută de cei de la Patently Apple într-un brevet pentru un dispozitiv ce poate fi purtat, care a fost depus de compania sud-coreeană la Oficiul pentru Brevete și Mărci.

samsung fura de la apple

Samsung folosește desenele Apple Watch alături de desenele propriilor sale produseca exemplificări pentru modalitățile în care poate fi atașată o curea la un ceas inteligent. În imaginile din acest articol se poate vedea foarte clar că Samsung a folosit în cererea depusă atât sistemul de prindere a curelelor în Apple Watch, cât și curele create de Apple, cum ar fi Classic, Modern, Milanese și Buclă de Piele, designerii și inginerii lor făcând ceea ce știu cel mai bine: să fure fără nicio încercare de a masca sau schimba ceva.samsung fura de la apple watch

Conform descrierii celor de la Samsung:

Figurile 10A-10F și 11A-11F sunt imagini care ilustrează diferite forme, structuri și materiale ale primei sau ale celei de-a doua porțiuni ale curelei dintr-un dispozitiv ce poate fi purtat, conform unui exemplu de realizare ale prezentei descoperiri.

De când a apărut Apple, Samsung are o foarte bună sursă de inspirație pe spatele căreia a supraviețuit pe piața telefoanelor mobile. Și în ciuda faptului că este adesea ridiculizată, găsită vinovată în instanțe și atacată pentru acest lucru, continuă să fure fără nicio jenă, iar unii continuă să îi laude aparent pentru că știu să fure.

(Trebuie să reconosc că atunci când am scris acest articol nu m-am întrebat niciun moment dacă nu cumva Samsung a venit prima cu designul acesta și Apple i l-a furat ?. Sunt un om rău și mă văd nevoit să recunosc: Apple sunt hoți!)

6 COMENTARII

  1. Spui ca Samsung fura de la Apple? Gandeste-te ca Apple cumpara display-uri si procesoare de la samsung pe care le denumesc sub brandul lor…Oare ar fii Apple in stare sa isi faca singuri procesoare si display-uri?

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.