Populara aplicație de editare foto Prisma procesează acum offline imaginile

0
342

Una dintre cele mai populare aplicații de editare foto de pe App Store de la ora actuală, Prisma, a fost actualizată miercuri cu o caracteristică nouă și extrem de importantă pentru cei ce țin la confidențialitatea datelor lor.

Aplicația ce este capabilă să modifice imaginile capturate de către utilizatori într-o manieră cât se poate de artistică și unică este disponibilă acum în versiunea 2.4, o versiune ce adresează una dintre principalele nemulțumiri ale utilizatorilor. Mai precis, Prisma este capabilă să proceseze imaginile offline, ceea ce înseamnă că, în cele mai multe cazuri, o conexiune la internet și serverele din Moscova ale dezvoltatorilor nu vor mai fi necesare.

Desigur, trebuie menționat că aplicația nu este, cel puțin deocamdată, capabilă să proceseze offline chiar toate imaginile, însă dezvoltatorii promit că lucrează din greu ca și acele imagini peste care s-au aplicat filtrele pentru a căror procesare este încă nevoie de server să fie procesate offline, adică local, pe dispozitivele utilizatorilor.

Procesarea offline a imaginilor mai înseamnă pentru cei de la Prisma și mai puține solicitări pentru serverele lor, deci posibilitatea de a introduce, în curând, o caracteristică de procesare video pentru utilizatori. Mai mult, această nouă modalitate de procesare va reduce timpii de așteptare cu câteva secunde, deci va face ca, implicit, consumul de energie al dispozitivelor să fie redus uneori și în mod semnificativ.

Alături de procesarea offline a imaginilor, Prisma a mai introdus stiluri filantropice, care li se adresează utilizatorilor ce nu doresc doar unul dintre cele mai frumoase filtre, „love / iubire”, dar și să doneze 1$ pentru fundația Elbi.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.4 a Prisma, va fi necesar să accesezi App Store≥Actualizări de pe dispozitivul tău iPhone cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.