Iată evoluția lucrărilor la Apple Campus 2 până în luna august 2016

0
412

Apple își dorește să finalizeze o parte dintre lucrările de construcție la cel de-al doilea campus al său – denumit generic „Apple Campus 2” – până la finele anului curent, ceea ce înseamnă că firmele de contrucții contractate mai au încă patru luni până când trebuie să finalizeze proiectul. Iar cum termenul limită se aproprie, construcția este ridicată mai rapid și devine tot mai interesantă pentru publicul care o urmărește încă de când s-au început lucrările la ea, în urmă cu doi ani. De aceea, pe YouTube apar lunar clipuri care ne prezintă evoluția lucrărilor din ultimele patru săptămâni. Cel mai recent a fost filmat pe 2 august și ne arată câte s-au schimbat de la începutul lunii iulie și până la începutul lui august.

După cum se poate vedea în imagini, lucrările din zona centrală a campusului, și în special cele la clădirea principală, în formă inelară, se aproprie cu pași repezi de finalizare. Același lucru poate fi spus și despre lucrările la parcările supraterane și la alte câteva clădiri importante din campus, care au fost aproape finalizate.

Și cum procesul de construire al clădirilor (cel puțin la exterior) este aproape finalizat, firmele contractate de Apple au început să lucreze la peisagistică. Acea grămadă uriașă de pământ ce fusese strânsă pe terenul celor de la Apple începe să scadă în dimensiune, fiind împrăștiată în diferite zone ale viitorului campus.

Apple intenționează să planteze peste 7.000 de copaci și pomi, din peste 300 de specii, pe viitorul său campus. După cum am aflat anii trecuți, acești copaci vor fi aranjați după cum a ordonat Steve Jobs, ce își dorea foarte mult ca noul campus al Apple să îi aducă aminte de peisajele californiene din copilărie.

În total, campusul va avea peste 80% suprafață verde, precum și numeroase facilități pentru angajați, cum ar fi, spre exemplu, piste de alergare și biciclete, terenuri de tenis și baschet, și nu doar.

Lucrările de construcție la Apple Campus 2 vor trebui finalizate până la finele anului 2016, iar angajații Apple își vor începe lucrul aici undeva la începutul anului 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.