WhatsApp Messenger 2.16.7 – actualizare este disponibilă pe App Store

0
688

Dezvoltatorii din spatele celei mai populare platforme de mesaje din lume – WhatsApp Messenger – au lansat marți dimineață o actualizare pentru aplicația de pe App Store, care le aduce utilizatorilor de iPhone câteva noi caracteristici în conversații și video.

Principala noutate pentru utilizatorii care înregistrează video din WhatsApp Messenger este caracteristica zoom, ce permite mărirea sau micșorarea imaginii în timpul înregistrării video, prin simpla glisare în sus sau în jos a degetului pe ecran.

Pe partea interfeței de utilizator, dezvoltatorii WhatsApp s-au inspirat de la Apple și Mesaje din iOS 10, așa că au făcut ca toate caracterele emoji trimise într-o conversație să fie de trei ori mai mari. Cu o condiție. Mesajul trimis trebuie să conțină un singur caracter emoji și nimic altceva. Până acum doar inima era afișată în conversațiile WhatsApp de trei ori mai mare atunci când era trimisă singură.

Mai mult decât atât, WhatsApp Messenger include acum o opțiune Editați în lista cu conversații. Aceasta va face mult mai simplă arhivarea, ștergerea sau marcarea ca fiind citite mai multe conversații, simultan. De asemenea, a fost îmbunătățit meniul din Setări ce permite conectarea aplicației WhatsApp pentru desktop și accesarea WhatsApp Web. Acesta poartă acum denumirea WhatsApp Web/Desktop, reducând confuzia în rândul utilizatorilor care până acum trebuiau să intre într-un meniu intitulat WhatsApp Web pentru a se conecta într-o aplicație descărcată pe computer.

În fine, WhatsApp se laudă că noua versiune a aplicației va deschide mai rapid conversațiile pe care noi le accesăm și va permite derularea continuă prin ele, fără a le tot solicita utilizatorilor să atingă ecranul pentru a încărca mai multe mesaje vechi.

WhatsApp Messenger 2.16.7 este disponibilă pentru toate dispozitivele iPhone care au instalat iOS 6.0 sau ulterior și poate fi descărcată de către utilizatorii existenți de pe App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.