LOOPIMAL este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
600

Este vineri, așa că a venit timpul să discutăm despre Aplicația Săptămânii de pe App Store, pe care Apple tocmai ce a anunțat-o și care poate fi descărcată gratuit de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch.

La fel ca și în ultimele două săptămâni, aplicația gratuită a săptămânii este un joc, adresat, de această dată, copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 anișori. Denumit LOOPIMAL, acest joc educativ își propune să îi învețe pe cei mici cum să creeze muzică, fiind practic o trusă de contruit plină de animații și sunete lucrate manual. Ea oferă nenumărate posibilități de creare și compunere de melodii, iar o serie de animăluțe inedite vor dansa pe sunetele produse de copii.

LOOPIMAL este o aplicație cât se poate de intuitivă și distractivă pentru copiii mici și merită încercată, mai ales dacă le place muzica și/sau să cânte.

LOOPIMAL poate fi descărcată de pe App Store gratuit, în format universal pentru iPhone și iPad, singura condiție fiind ca dispozitivul iOS să aibă instalată versiunea 5.1.1 sau ulterioară. Dimensiunea jocului este de 51,6 MB.

  • LOOPIMAL pentru iPhone și iPad – Gratis (redusă de la 2,99 €) – Descarcă acum

Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 15 iulie.

- Reclamă -