iMovie 2.2.3 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
246

Compania Apple a actualizat vineri dimineață aplicația iMovie pentru iOS, ce le permite utilizatorilor să editeze cu ușurință clipuri video de pe iPhone și iPad. Versiunea 2.2.3 a iMovie face mai simplă crearea și partajarea proiectelor și include o serie de îmbunătățiri în privința stabilității și a performanțelor, despre care însă Apple nu oferă mai multe detalii.

Utilizatorii iOS de iMovie vor putea de acum să inițieze proiecte din aplicație mult mai rapid prin selectarea mai multor fotografii și clipuri video de la care acestea să înceapă sau pe care să le conțină. Mai mult decât atât, grație noii actualizări, iMovie va permite partajarea clipurilor video pe Facebook sau Vimeo folosind interfața de partajare implicită a iOS.

În cele din urmă, Apple anunță că iMovie 2.2.3 aduce compatibilitate cu iPad Partajat, o caracteristică educațională introdusă începând cu iOS 9.3. Cu funcționalitatea iPad Partajat, iMovie va permite mai multor studenți să creeze și salveze conținut video, fără a se încurca unii pe alții.

iMovie pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la cea mai recentă versiune de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv care are instalat iOS 9.3 sau ulterior.

*Aplicația este disponibilă gratis pentru toți cei care au activat un iPhone, iPad sau iPod touch (nou) începând cu septembrie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.