În timp ce pe Internet circulă foarte multe imagini și clipuri video cu prototipuri de iPhone 7, în China au apărut zilele trecute două imagini interesante care ne arată că Apple lucrează la un succesor pentru iPad Pro de 12,9 inchi, pe care ar putea să ni-l prezinte în toamnă.

Publicat de AppleInsider și originar probabil de la un partener Apple din China, colajul de mai sus ne prezintă un miserios iPad identificat cu un număr de model, MH1C2CD/F, ce nu a fost atribuit până acum niciunui model de tabletă Apple.

Deși identificatorul modelului nu demonstrează prea multe, acesta amintește oarecum de cele folosite pentru dispozitivele din actuala gamă iPad Pro. Și cum aceasta este comercializată din toamna anului trecut, lansarea unui model nou cu afișaj de 12,9 inchi nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni.

AppleInsider scrie că pe afișajul celor două dispozitive apare capacitatea de stocare de doar 12 GB. Asta nu ar trebui însă să sperie pe nimeni, întrucât cel mai probabil vorbim despre un model de preproducție sau de un prototip. Pentru astfel de dispozitive, 12 GB sunt mai mult decât suficienți pentru instalarea sistemului de operare și a aplicațiilor folosite la testarea anumitor caracteristici și depanare.

Bazându-ne pe actualizările anterioare aduse dispozitivelor din gama iPad, utilizatorii se pot aștepta ca, în cazul în care imaginile de mai sus sunt autentice, iar un iPad Pro 2 de 12,9 inchi va fi lansat în septembrie, noua tabletă Apple să aibă un procesor Apple A10X mai rapid și o cameră îmbunătățită, precum și, foarte probabil, un afișaj True Tone, aidoma modelului de iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi pe care Apple l-a lansat în luna martie. O altă caracteristică ce ar putea sosi pe iPad-ul nou este 3D Touch, însă ea rămâne sub semnul întrebării din cauza dificultății legate de implementarea unui număr foarte mare de senzori de presiune pe un ecran atât de mare.

Iar dacă vă întrebați când ar putea fi prezentată noua tabletă, ei bine în septembrie, odată cu iPhone 7 și, posibil, MacBook Pro 2016 (la fel ca și în cazul generației precedente, însă aceasta este o pură speculație).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.