Google Maps 4.21 pentru iPhone și iPad aduce schimbări la aspectul hărților

0
476

Echipa Google care se ocupă de dezvoltarea aplicației Hărți a lansat la începutul acesta de săptămână atât o actualizare pentru aplicația de pe App Store, cât și o serie de modificări vizuale (adresate nu doar utilizatorilor de mobil, cât și celor de desktop) ce fac mai simplă explorarea de către utilizatori a lumii din jurul lor.

Vorbind despre schimbările adresate tuturor utilizatorilor, cea mai ușor observabilă elimină conturul drumurilor, pentru a face rutele de trafic și tranzit mai simplu de distins, și aduce fonturi mai curate și clare pentru numele de străzi, puncte de interes, stații de autobuz și nu numai, așa încât ele să fie mai ușor de citit de către toată lumea.

O altă, mai greu observabilă, dar la fel de importantă schimare a avut loc la modul în care Google Maps reprezintă zonele de interes cu densitate foarte mare de oameni – restaurante, baruri, magazine, etc. Acestea vor fi evidențiate de acum într-o nuanță de oranj. Efectuând zoom într-o zonă oranj, utilizatorii vor primi mai multe detalii și vor putea să atingă punctele pentru a obține mai multe informații folositoare.harti google culori

Actualizarea adusă în ansamblu Hărților Google mai vine cu o mai subtilă, dar balansată schemă de culori ce îi va ajuta pe utilizatori să diferențieze mai ușor zonele topografice create de om de cele naturale, precum harti google nou aspectși să identifice mult mai rapid anumite locuri importante, cum ar fi spitale, școli sau autostrăzi.

Trecând la actualizarea adusă aplicației Hărți Google pentru iOS, versiunea 4.21 a acesteia le permite utilizatorilor să adauge mai multe destinații de oprire pe o rută și vine cu câteva corecturi de erori. Pentru a beneficia însă de celelalte schimbări de design, este recomandat să actualizezi aplicația Hărți la cea mai recentă versiune.

Actualizarea Hărți Google la versiunea 4.21 este posibilă de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 7.0 sau ulterior.

  • Hărți Google pentru iPhone, Apple Watch și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.