Fotografiile câștigătorilor celei de-a noua ediții anuale a premiilor pentru cele mai bune poze înregistrate cu iPhone au fost anunțate de site-ul IPAA. Ca de obicei, imaginile selectate ne arată de ce este în stare camera iSight a dispozitivelor iPhone și cum, de la un an la altul, aceasta evoluează, împreună cu instantaneele pe care le poate captura.

La fel ca și anul trecut (dar nu numai), fotografiile premiate au fost incluse în diferite categorii – cum ar fi, peisaje, capturi macro, oameni, animale, șamd. Cele mai importante sunt, desigur, imaginile din categoria „fotograful anului”. Patru persoane au primit acest premiu în 2016, iar fotografiile care au convins juriul pot fi văzute în paginile următoare:

4. Locul al doilea – Robin Robertis

Intitulată „She Bends with the Wind / Se apleacă după vânt”, a treia cea mai bună fotografie înregistrată cu iPhone din anul 2016 a fost înregistrată de fotograful Robin Robertis. Aceasta ne prezintă o femeie în roșu cu o umbrelă, care se apleacă în vânt pe un frumos peisaj de seară. Fotografia a fost înregistrată cu un iPhone 6 și editată folosind aplicațiile Snapseed și Photoshop Express.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.