Iată cele mai bune fotografii înregistrate cu iPhone în 2016

1
1100

Fotografiile câștigătorilor celei de-a noua ediții anuale a premiilor pentru cele mai bune poze înregistrate cu iPhone au fost anunțate de site-ul IPAA. Ca de obicei, imaginile selectate ne arată de ce este în stare camera iSight a dispozitivelor iPhone și cum, de la un an la altul, aceasta evoluează, împreună cu instantaneele pe care le poate captura.

La fel ca și anul trecut (dar nu numai), fotografiile premiate au fost incluse în diferite categorii – cum ar fi, peisaje, capturi macro, oameni, animale, șamd. Cele mai importante sunt, desigur, imaginile din categoria „fotograful anului”. Patru persoane au primit acest premiu în 2016, iar fotografiile care au convins juriul pot fi văzute în paginile următoare:

Înapoi

5. Locul al treilea – Carolyn Mara Borlenghi

Prima fotografie din top a fost înregistrată cu iPhone de Carolyn Mara Borlenghi și este intitulată „Wonderland/Țara minunilor”. Ea face parte dintr-o serie de fotografii postate pe contul personal de Instagram al americancei, și a fost înregistrată în weekendul de dinaintea Crăciunului. Imaginea ne-o prezintă pe fotografă și fiul ei la plajă, ambii purtând măști de ren.

Înapoi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.