Camera+ pentru iPad primește o actualizare majoră

0
426

Camera+ este una dintre cele mai bune aplicații de editare foto pentru iPhone și iPod touch, fiind actualizată în mod constant de către cei de la tap tap tap cu funcționalități noi care o fac mai capabilă și impresionantă pentru cei ce o folosesc. Însă în cazul în care nu știați deja, această aplicație are o versiune special optimizată și pentru tabletele iPad. O versiune de care dezvoltatorul pare să fi uitat de vreo doi ani și jumătate de când nu i-a mai adus actualizări. Dar de care și-a amintit brusc recent și pentru care a publicat prima actualizare majoră din istorie săptămâna aceasta.

Așadar, Camera+ 2 pentru iPad este disponibilă acum pe App Store și vine să înlocuiască, în primul rând, interfața de utilizator complet demodată a versiunii anterioare cu una modernă și gândită cu atenție pentru a se încadra în linia de design a celor mai recente versiuni majore de iOS. Această nouă interfață – care o face uitată pe cea anterioară, ce amintea de iOS 6 și linia de design veche a iOS – face ca atât versiunea pentru iPhone, cât și cea pentru iPad a Camera+ să aibă din nou un aspect mai uniform (Camera+ pentru iPhone are această interfață modernă de vreo doi ani). Ba chiar mai mult, ea aduce câteva caracteristici noi, pe care nu le găsim pe iPhone, cum ar fi pensulele selective pentru diferite editări și filtre.

În plus, versiunea 2.0 a Camera+ aduce pe iPad compatibilitate cu tabletele care au instalat iOS 9.0 și caracteristicile noi de multitasking de aici, precum și compatibilitate completă cu Apple Pencil – oferind utilizatorilor acestui accesoriu control foarte precis asupra pensulelor.

Dar separat de modificările de interfață și compatibilitatea îmbunătățită, aplicația Camera+ adresată iPad le va permite posesorilor de tablete Apple să se bucure de o suită nouă de instrumente puternice, în interiorul secțiunii The Lab. Printre acestea se numără Claritate Pro, Rotire & Răsucire, Îndreptare, Nuanțare, Cerneală Dublu Ton, Rezoluție atenuată, Peliculă cu granulație, Clarificare, Încețoșare, Saturație, Temperatură, Expunere, Luminozitate, Contrast, Highlight Detail, Shadow Detail și Vinietă.

Actualizarea la versiunea 2.0 a Camera+ pentru iPad poate fi efectuată gratuit de pe App Store de către utilizatorii care au cumpărat anterior aplicația. Pentru a face actualizarea însă va trebui ca dispozitivul iOS să ruleze măcar iOS 8.0 și să accesezi de pe el App Store>Actualizări. Dacă nu mai ai această aplicație descărcată pe iPad, atunci o poți redescărca gratuit de pe App Store (sau cu bani, dacă nu ai cumpărat-o anterior).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.