Apple este optimistă în legătură cu vânzările de iPhone 7. Tim Cook: „semnele sunt bune”

0
693

În cadrul teleconferinței de prezentare a rezultatelor financiare pe trimestrul doi al anului fiscal 2016, directorul general al Apple, Tim Cook, le-a spus investitorilor că el este „foarte optimist” în legătură cu evoluția vânzărilor de iPhone în toamnă, în ciuda faptului că zvonurile apărute până acum ne indică nu prea multe schimbări în noile modele ce urmează să fie prezentate în septembrie.

Răspunzând la o întrebare cu privire la ratele de upgrade ale iPhone în 2016 (care se bănuiește că vor fi scăzute, ținând cont de faptul că iPhone 7 va reprezenta o actualizare relativ modestă pentru iPhone 6 / 6s), Cook a spus că el vede „atât de multe semne bune” ce indică faptul că iPhone va înregistra vânzări mari în ultimele trei luni ale anului curent.

Nu vreau să vorbesc despre noi telefoane care nu au fost anunțate. Dând asta deoparte, ceea ce am vâzut noi – în trecut sau în perioada actuală – este o rată de upgrade a iPhone pentru iPhone 6s similară cu cea a iPhone 5s. […]

iPhone 6 a fost mult mai sus decât ele și este foarte posibil ca upgrade-urle accelerate să revină în acest an. Deci vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sunt foarte optimist în legătură cu ceea ce urmează, deoarece văd foarte multe semne care sunt bune.

Cât despre semnele în cauză, Cook a indicat către o bază de instalare care a devenit „incredibil de mare”, o rată de trecere la iPhone care continuă să crească, o rată de penetrare a pieței de smartphone care este la doar 42%, schimbările din iOS 10 și importanța crescândă a telefonului inteligent însuși pe măsură ce devine „mai esențial și mai important pentru viețile oamenilor”.

Cu privire la ultimul aspect notat mai sus, Cook a spus că el se așteaptă ca inteligența artificială să joace un rol important în transformarea iPhone într-un dispozitiv esențial fără de care oamenii să nu poată trăi.

Pe măsură ce iPhone devine mai mult și mai mult asistentul tău, nu vei mai putea să trăiești fără el. Văd toate aceste lucruri ca fiind vectori incredibili de pozitivi.

Potrivit lui Cook, Apple va excela în inteligența artificială datorită concentrării companiei pe experiența de utilizator, care în cele din urmă va atrage tot mai multă lume către dispozitivele sale. Apple lucrează în mod continuu la îmbunătățirea asistentului său virtual personal Siri, precum și la îmbunătățirea calității serviciilor.

Pe măsură ce telefonul inteligent în sine devine mai esențial în viețile de zi cu zi ale clienților, noi credem că oamenii vor acorda tot mai multă atenție la ceea ce cumpără. Lucrul pe care Apple îl face cel mai bine este să ofere o experiență de utilizator îndrăgită care este integrată în întreaga gamă de produse, iar asta devine tot mai important și mai în avantajul nostru.

Cred că dezvoltarea tehnologiei de inteligență artificială este ceva la care noi excelăm datorită atenției noastre la experiența de utilizare. Deci asta îmi place.

Apple va prezenta viitoarea generație de iPhone în toamna anului curent, cel mai probabil în septembrie. Deși iPhone 7 va avea un design foarte similar cu cel al iPhone 6s, el va veni la interior cu unele schimbări pentru cameră, procesor, difuzoare și alte caracteristici ce ar trebui să îi atragă pe clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.