Urmărește conferința WWDC 2016 de pe 13 iunie – integral sau rezumată

0
672

Compania Apple a prezentat pe 13 iunie noile versiuni majore ale iOS, watchOS, tvOS și macOS în cadrul unei conferințe lungi și pline cu anunțuri mai mult sau mai puțin importante. Fiecare dintre aceste actualizări sunt pline cu caracteristici noi, dar iOS în spacial vine cu cele mai importante noutăți de până acum, Mesaje, Apple Music, Siri și nu numai primind funcționalități noi și interfețe complet modificate.

Timp de două ore, gigantul american a punctat caracteristicile notabile din macOS Sierra, tvOS 10, watchOS 3 și iOS 10, iar dacă nu ai avut vreme să te uiți aseară la conferința întreagă, trebuie să știi că înregistrarea ei este disponibilă pentru vizionare atât pe site-ul companiei, cât și în Podcasturi.

Deocamdată conferința nu a fost încărcată de Apple pe canalul său de YouTube, așa că nu o putem încorpora în acest articol.

Dar dacă nu ai timp sau chef să urmărești întregul eveniment, preț de 2 ore, dar vrei să vezi anunțurile făcute de Apple, atunci trebuie să știi că cei de la MacRumors au publicat un rezumat interesant al conferinței. În doar șapte minute, ei promit să îți arate cele mai importante anunțuri de la WWDC, pentru fiecare dintre sistemele de operare iOS, macOS, tvOS și watchOS.

Desigur, ceea ce a prezentat Apple aseară este doar o mică parte din tot ce vor aduce nou fiecare dintre versiunile noi ale sistemelor de operare. Pe iTutorial.ro deja aveți numeroase articole care vă prezintă aspecte ce au fost sau nu anunțate de Apple aseară, iar în zilele următoare vor veni și mai multe articole și prezentări, așa că nu uitați să reveniți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.